ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΜΗΜΑ ΧΥΤΗΡΙΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

CAMINO DESIGN

 

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Camino Design, μια οικογενειακή επιχείρηση έχει δεσμευτεί να παράγει θερμότητα εύκολα, οικονομικά, με περιβαλλοντική ευθύνη και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων προϊόντων παρέχοντας παράλληλα λύσεις στα ενεργειακά προβλήματα της θέρμανσης, εισάγοντας εναλλακτικούς τρόπους με την χρήση βιομάζας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ορόσημα που την έχουν κάνει κυρίαρχο και ρυθμιστή στον κλάδο της θέρμανσης με βιομάζα.

Ο προσανατολισμός της Camino Design είναι αναμφισβήτητα διεθνής καθώς εξάγει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Βουλγαρία, όσο και στις χώρες των Βαλκανίων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ CAMINO DESIGN

H CAMINODESIGN στεγάζεται σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4500 m² στις οποίες λειτουργούν η κάθετη γραμμή παραγωγής καθώς και το χυτήριο.

Στη νέα επέκταση των εγκαταστάσεων, δημιουργήθηκε ένας νέος εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος, όπου εκτίθεται όλη γκάμα των προϊόντων μας.

Επίσης ένα σημαντικό πλεονεκτήματα είναι η πολύ εύκολη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας που εδρεύουν επί του οδικού άξονα Κοζάνης – Πτολεμαΐδας και μόλις 200 μέτρα από τον οδικό κόμβο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας της Εγνατίας Οδού.

H CAMINODESIGN διαθέτει ιδιόκτητο χυτήριο στις εγκαταστάσεις της με επαγωγικούς φούρνους τήξης μετάλλου, όπου παράγονται όλα τα χυτά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στα τζάκια και στους λέβητες.

Για την διασφάλιση της μεγάλης διάρκειας ζωής των προϊόντων, οι θάλαμοι καύσης επενδύονται με χυτοσίδηρο άριστης ποιότητας GG-20 που παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές πρώτων υλών και διαδικασίας χύτευσης.

▶ Εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στην μακρόχρονη καταπόνηση της καύσης.

▶ Μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο.

▶ Ασφάλεια στην χρήση.

▶ Μεγάλη ευκολία συντήρησης.

▶ Πολύ υψηλή αντανάκλαση της θερμότητας από τον χώρο καύσης.

EN 13229

EN 13240

EN 14785

EN 303.05

EN 304

 

Exceeds  ErP 2015

ISO 9001-2008

ISO 14001:2004

Πιστοποιημένη Κορυφαία Ποιότητα

H CAMINODESIGN ως εταιρία με υψηλό αίσθημα ευθύνης δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και στην ασφάλεια των προϊόντων της εναρμονίζεται με τις ανάλογες Ευρωπαϊκές οδηγίες και  πρότυπα ΕΝ που ισχύουν για όλα τα προϊόντα θέρμανσης στερεών καυσίμων.

Όλες οι απαραίτητες δοκιμές κατασκευαστικών χαρακτηριστικών ασφάλειας και απόδοσης των προϊόντων μας, έχουν πραγματοποιηθεί από ανεξάρτητο επίσημο φορέα. Κάθε προϊόν φέρει μοναδικό αριθμό σειράς [S/N] ο οποίος προκύπτει μετά από τον πλήρη ποιοτικό έλεγχο όλων των σημείων (total control check) του τελικού προϊόντος.

 

Οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιούνται καλύπτουν την νέα Ευρωπαϊκή οδηγία 2009/125/ΕΚ ErP 2015

 

Παράλληλα εφαρμόζεται  σε όλα τα προϊόντα το σήμα CE.

 

Η CAMINODESIGN θέλοντας να διασφαλίσει στο μέγιστο την ικανοποίηση των πελατών της σε θέματα ποιότητας οργάνωσης και προστασίας του περιβάλλοντος εφαρμόζει το νέο σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2008 και το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος EN ISO 14001:2004.

 

Copyright ©  CaminoDesign 2017

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΗ

7º χλμ. Κοζάνης - Πτολεμαΐδος

Τηλ.  24610 45446  -  Fax.  24610 45360

  info@caminodesign.gr   -   info@pelletech.gr